Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 mladá kachna, 4 jarní cibulky, 1 jablko, pepř, sůl .

Kachnu zevnitř osolíme a opepříme. Cibulky nakrájíme na kolečka, jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na osminy. Cibulkami a jablkem naplníme kachnu a zašijeme. Kachnu napíchneme na grilovací jehlu a grilujeme. Během grilování potíráme kachnu marinádou.

Marináda: 2 lžíce pomerančové šťávy, 2 lžíce sherry, 1 lžička medu, 2 lžíce sójové omáčky, chili koření podle chuti.

Pomerančovou šťávu, sherry, med, sójovou omáčku a chili koření smícháme a směsí potřeme kachnu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.