Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 mladá kachna, 4 jarní cibulky, 1 jablko, pepř, sůl .

Kachnu zevnitř osolíme a opepříme. Cibulky nakrájíme na kolečka, jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na osminy. Cibulkami a jablkem naplníme kachnu a zašijeme. Kachnu napíchneme na grilovací jehlu a grilujeme. Během grilování potíráme kachnu marinádou.

Marináda: 2 lžíce pomerančové šťávy, 2 lžíce sherry, 1 lžička medu, 2 lžíce sójové omáčky, chili koření podle chuti.

Pomerančovou šťávu, sherry, med, sójovou omáčku a chili koření smícháme a směsí potřeme kachnu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.