Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna, 10 dkg slaniny, 5 dkg másla, 0,25 dl koňaku, 2 dl bílého suchého vína, citronová šťáva, 5 kuliček jalovce, sůl.

Kachnu osolíme, obložíme plátky slaniny a ovážeme nití.  Dáme na pekáč s rozpuštěným máslem, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme za občasného podlévání vodou do měkka. Občas kachnu přeléváme výpekem. Do menšího hrnce vlijeme víno, trochu citronové šťávy, přidáme jalovec a necháme na ohni, dokud se polovina omáčky se nevypaří. Kuličky jalovce vyjmeme, nakonec přidáme koňak. Kachnu vyndáme z pekáče, odstraníme nitě a slaninu, a dáme zpět. Podlijeme jalovcovou omáčkou a dáme do trouby na několik minut péct.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.