Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 kachny, 15 dkg cibule, 20 dkg rajčat, 10 dkg černých vypeckovaných oliv, 3 stroužky česneku, špetka bílého pepře, špetička tymiánu, sůl, 2 dl červeného vína, jíška, olivový olej.

Kachny rozdělíme na čtvrtiny, osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a na oleji opečeme (cca 30 minut). Do pekáče k masu přidáme pokrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, pokrájená rajčata a olivy. Vše podlijeme horkým vývarem a dusíme. Ke konci dušení podléváme vínem, zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.