Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 kachny, 15 dkg cibule, 20 dkg rajčat, 10 dkg černých vypeckovaných oliv, 3 stroužky česneku, špetka bílého pepře, špetička tymiánu, sůl, 2 dl červeného vína, jíška, olivový olej.

Kachny rozdělíme na čtvrtiny, osolíme, okořeníme pepřem, tymiánem a na oleji opečeme (cca 30 minut). Do pekáče k masu přidáme pokrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, pokrájená rajčata a olivy. Vše podlijeme horkým vývarem a dusíme. Ke konci dušení podléváme vínem, zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.