Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 divoká kachna, 10 dkg slaniny, 8 kuliček pepře, muškátový oříšek, 1 velká cibule,  kousek másla, 1 dl červeného vína, 1/2 l hovězího vývaru, sůl, jíška.

Kachnu protáhneme slaninou, osolíme a opečeme na rozpuštěném másle, do kterého jsme přidali podle chuti  trošičku nastrouhaného muškátového oříšku. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, pepř, červené víno, hovězí vývar a dusíme do měkka. Měkkou kachnu vyjmeme a nakrájíme na porce. Šťávu zahustíme jíškou, podle chuti dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.