Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 divoká kachna, 10 dkg slaniny, 8 kuliček pepře, muškátový oříšek, 1 velká cibule,  kousek másla, 1 dl červeného vína, 1/2 l hovězího vývaru, sůl, jíška.

Kachnu protáhneme slaninou, osolíme a opečeme na rozpuštěném másle, do kterého jsme přidali podle chuti  trošičku nastrouhaného muškátového oříšku. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, pepř, červené víno, hovězí vývar a dusíme do měkka. Měkkou kachnu vyjmeme a nakrájíme na porce. Šťávu zahustíme jíškou, podle chuti dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.