Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 kachna, 20 dkg uzeného vepřového bůčku, 2 velké cibule, 2 lžíce červeného vína, 2 dl vývaru, 10 dkg žampiónů (nebo hříbků), špetka kmínu, mletý pepř, sůl, jíška.

Kachnu rozdělíme na porce. Bůček nakrájíme na kostičky, necháme na pánvi opéct, přidáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Pak bůček a cibuli z tuku vyjmeme a osmahneme na něm na díly rozdělanou osolenou a opepřenou kachnu. Kachnu okmínujeme, přilijeme červené víno a trošku vývaru (nebo Masox rozpuštěný ve vodě), přidáme opět na kostičky nakrájený bůček s cibulí a dusíme skoro do měkka. Před koncem přidáme očištěné a nakrájené žampióny (nebo hříbky) a kachnu dopečeme do měkka. Omáčku  zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.