Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 divoká kachna, sůl, pepř, majoránka, 2 žemle, mléko, 4 dkg másla, 20 dkg čerstvých (nebo mražených) hub, 15 dkg uzené slaniny, 2 vejce, zelená petržel, strouhanka, 10 dkg uzené slaniny na obalení.

Kachnu umyjeme, osušíme, zvenku i zevnitř osolíme a lehce posypeme majoránkou. Žemle namočíme v mléce a vyždímáme. K žemlím přidáme na másle udušené houby, polovinu na drobno pokrájenou uzenou slaninu, vejce, nasekanou zelenou petržel, mletý černý pepř, dle potřeby strouhanku a sůl. Vše spolu dobře zamícháme, kachnu naplníme nádivkou a zašijeme. Kachnu dáme na pekáč, obložíme plátky uzené slaniny, vložíme do trouby a pečeme do měkka za občasného podlévání horkou vodou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.