Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 mladé kachny, 1 houska, 1/8 l mléka, 15 dkg slaniny, 15 dkg sušených meruněk, 1 vejce, špetka skořice, 1/4 l vývaru, jíška, 1 lžíce sekaných oloupaných mandlí, sůl, pepř, jíška.

Kachny protáhneme slaninou osolíme  a opepříme. Housku nakrájíme na kostičky a jemně navlhčíme mlékem. Meruňky rozkrájíme na kostičky, smícháme s houskou, vejcem a ochutíme skořicí. Kachny naplníme nádivku a zašijte. Kachny dáme na pekáč, přidáme nasekané mandle a pečeme do měkka za občasného podlévání vývarem. Vypečenou šťávu zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.