Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 divoké kachny, 2 jablka, 2 pomeranče, 4 lžíce rozinek, 2 lžíce rumu, 2 dl vývaru, 1 lžička rybízového želé (rybízový džem), 5 lžic suchého sherry, olej, pepř, sů, instantní jíška.

Kachny uvnitř i zvenčí osolíme a opepříme. Jablka a 1 pomeranč oloupáme, odstraníme jadérka a nakrájíme na kostky. Jemně osolíme, smícháme s rozinkami, rumem, naplníme kachny a otvor zašijeme. Kachny vložíme na pekáče a pečeme doměkka za občasného podlévání vývarem. Během pečení kachny přeléváme šťávou. Měkké kachny naporcujeme a vyndáme do tepla. Šťávu z druhého pomeranče, lžičkou rybízového želé nebo rybízového džemu a šery přidáme k vypečené šťávě,  zamícháme, necháme vzkypět. Šťávu přecedíme, dochutíme a zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.