Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mletého masa ze zvěřiny, 1 cibule, stroužek česneku, 30 dkg mražené kukuřice, 1 středně velká mrkve, 2 zelené (nebo jinak barevné) papriky, olej , mletý pepř, 3 dl vývaru, na špičku nože tymiánu, 30 dkg oloupaných rajčat.

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, česnek posekáme, papriku nakrájíme na proužky, oloupaná rajčata na čtvrtky. Mrkev nakrájíme na tenké plátky. Na rozpálený olej dáme česnek a cibuli, krátce osmahneme a přidáme maso. Smažíme, často mícháme, dokud se nevytvoří hrudky. Osolíme a opepříme. Maso zalijeme vývarem, přidáme mrkev, tymián a asi 15 min, vaříme. 5 min. před dokončením varu přidáme kukuřici, papriku a rajčata. Dochutíme solí a pepřem. 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.