Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny, 1 rohlík, mléko, 1 vejce, sůl, mletý pepř, olej, 1 cibule, stroužek česneku, 1 hřebíček, 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, bobkový list, špetka tymiánu, 4 kuličky jalovce, 1,5 dl bílého vína, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce petrželové natě, 4 lžíce strouhaného sýra.

Zvěřinu odblaníme, umeleme, spojíme s vymačkanému rohlíky namočenými v mléce, vejcem, osolíme a opepříme. Prohněteme a vytvoříme řízky. Opečeme je z obou stran na oleji, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, osmahneme, přidáme koření, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme vodou. Ještě než jsou řízky hotové, přidáme rajčatový protlak. Je-li třeba, zředíme vodou nebo vývarem. Nakonec vyjmeme jalovec a bobkový list. Řízky podáváme přelité omáčkou.  Posypeme strouhaným sýrem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.