Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg mletého masa  ze zvěřiny, 1 vejce, 1 rohlík, hladká mouka, 2 lžičky sladké mleté papriky, lžička koření na mleté, špetka pepře, sůl, olej.

Omáčka: 2 lžíce másla (nebo oleje), 1 kelímek smetany, 2 lžíce hladké mouky, půl kostky masoxu, 2 lžíce rybízové marmelády, citrónová šťáva, 1 lžička worcesterové omáčky, sůl.

V míse smícháme mleté maso s rohlíkem (který jsme předtím namočili ve vodě, vymačkali a rozmělnili), vejcem, mletou sladkou papriku, pepřem a kořením na mleté, osolíme a řádně promícháme. Zahustíme moukou. Tvoříme malé placaté řízky, které osmažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Omáčku vyrobíme tak, že na oleji nebo másle zpěníme mouku, zalijeme trochou vody, přidáme kousek masoxu a povaříme. Na dochucení přidáme worcesterovou omáčku, marmeládu, sůl a citrónovou šťávu, krátce povaříme. Usmažené řízky na talíři podlijeme připravenou omáčkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.