Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg mletého masa  ze zvěřiny, 1 vejce, 1 rohlík, hladká mouka, 2 lžičky sladké mleté papriky, lžička koření na mleté, špetka pepře, sůl, olej.

Omáčka: 2 lžíce másla (nebo oleje), 1 kelímek smetany, 2 lžíce hladké mouky, půl kostky masoxu, 2 lžíce rybízové marmelády, citrónová šťáva, 1 lžička worcesterové omáčky, sůl.

V míse smícháme mleté maso s rohlíkem (který jsme předtím namočili ve vodě, vymačkali a rozmělnili), vejcem, mletou sladkou papriku, pepřem a kořením na mleté, osolíme a řádně promícháme. Zahustíme moukou. Tvoříme malé placaté řízky, které osmažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. Omáčku vyrobíme tak, že na oleji nebo másle zpěníme mouku, zalijeme trochou vody, přidáme kousek masoxu a povaříme. Na dochucení přidáme worcesterovou omáčku, marmeládu, sůl a citrónovou šťávu, krátce povaříme. Usmažené řízky na talíři podlijeme připravenou omáčkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.