Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg zvěřiny i s kostmi, 1 velká cibule, 1 plná lžíce sušených hub, 20 dkg celeru, 1 lžíce másla, 4 kuličky pepře, 2 kuličky nového koření, 2 kuličky jalovce, sůl, pažitka.

Zvěřinu opláchneme a vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a přidáme oloupanou a rozpůlenou cibuli, sušené houby a koření. Osolíme a vaříme do měkka. Mezitím na másle osmažíme nahrubo nastrouhaný celer, zalijeme menším množstvím vývaru a povaříme do měkka. Měkké maso z vývaru vyjmeme, obereme, tuhé šlachy oddělíme pryč a pokrájíme na kousky. Vývar procedíme k povařenému celeru a do vroucího vložíme rozklepnuté a rozšlehané vejce a necháme ho srazit. Přidáme pokrájené maso a dochutíme nadrobno nakrájenou pažitkou .

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.