Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Staženou hlavu opláchneme, oddělíme spodní čelist, vyjmeme jazyk a jeho zadní část odstraníme. Vyjmeme světla (oči) a vyřízneme zvukovody. Pokud je hlava větší, rozpůlíme ji nebo rozčtvrtíme. Zuby důkladně vydrhneme kartáčem. Hlavu znovu opláchneme, zejména propláchneme nosní dutiny a dáme na několik hodin vymáčet do vody.
Hlavu vaříme ve větším hrnci nebo v tlakovém hrnci (podle stáří kusu vaříme 0,5-1 hodinu). Hlavu předem osolíme (solí nešetříme). Vývar můžeme použít na polévku.
Pokud obrané maso nespotřebujeme, libové kousky nakrájíme na kousky a dáme zmrazit. Kousky masa pak můžeme přidávat do hotových polévek (výborné!!!).

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.