Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75 kg mladé zvěřiny z kýty, sůl, olej.

Maso nakrájíme na větší nudličky, osolíme a alespoň na 2 hodiny (nejlépe přes noc) naložíme do těstíčka. Na pánvi rozpálíme olej, vidličkou vhazujeme jednotlivé nudličky do oleje a smažíme dozlatova.

Těstíčko:
1 vejce, 1,5 dl piva, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce ústřicové omáčky, 2 lžíce solamylu, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžička oblíbeného koření (na steaky, na rožnění, grilovací apod.), 1 lžička soli, špetka pepře.
Vše rozmícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.