Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75 kg mladé zvěřiny z kýty, sůl, olej.

Maso nakrájíme na větší nudličky, osolíme a alespoň na 2 hodiny (nejlépe přes noc) naložíme do těstíčka. Na pánvi rozpálíme olej, vidličkou vhazujeme jednotlivé nudličky do oleje a smažíme dozlatova.

Těstíčko:
1 vejce, 1,5 dl piva, 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce ústřicové omáčky, 2 lžíce solamylu, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžička oblíbeného koření (na steaky, na rožnění, grilovací apod.), 1 lžička soli, špetka pepře.
Vše rozmícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.