Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg z kýty mladé zvěřiny, 1 cibule, 6 žampionů, 1 stroužek česneku, 2 sladko-kyselé okurky, 1 lžička divokého koření (nebo jiné koření na steaky), 4 lžíce kečupu, pepř, worcester, feferonka, olej, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, pokapeme olejem a worcesterem. Necháme uležet. Na trošce oleje maso prudce opečeme, přidáme nakrájené žampiony, cibuli a krátce orestujeme. Ke konci přidáme nakrájené okurky, rozmačkaný česnek, kolečka feferonky a kečup. Dochutíme solí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.