Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50 dkg z kýty mladé zvěřiny, 1 cibule, 6 žampionů, 1 stroužek česneku, 2 sladko-kyselé okurky, 1 lžička divokého koření (nebo jiné koření na steaky), 4 lžíce kečupu, pepř, worcester, feferonka, olej, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, pokapeme olejem a worcesterem. Necháme uležet. Na trošce oleje maso prudce opečeme, přidáme nakrájené žampiony, cibuli a krátce orestujeme. Ke konci přidáme nakrájené okurky, rozmačkaný česnek, kolečka feferonky a kečup. Dochutíme solí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.