Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg zvěřiny (plec, krkovice, bok), 2 zelené papriky, 4 rajčata, 1 kelímek sladké smetany, 2 dl namočených sušených hub, mletý pepř, mletá pálivá paprika, sádlo, sůl, jíška.

Zvěřinu odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme opepříme a orestujeme v hrnci. Maso dáme do tlakového hrnce a cca 20 minut podusíme. Pak podušené maso i se šťávou přelijeme zpět do hrnce. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, namočené sušené houby, lžičku mleté pálivé papriky a dodusíme do měkka. Nakonec vložíme nakrájená oloupaná rajčata, krátce podusíme, přidáme smetanu, dosolíme a zahustíme.

 

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.