Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 1.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg prorostlé zvěřiny z černé,  1dl 12° piva, 1 cibule, drcený kmín, 4 kuličky nového koření, muškátový oříšek, sádlo, hladká mouka, 2 dl vývaru, sůl.

Zvěřinu odblaníme, nakrájíme na kostky a osolíme. Na sádle osmahneme posekanou cibuli se špetkou drceného kmínu, vložíme masové kostky a dusíme ve vlastní šťávě do vysmahnutí. Mícháme, aby se nám cibule nepřipálila. Zalijeme vývarem, dosolíme, okořeníme muškátovým oříškem a přidáme nové kořením a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme do tuku a zaprášíme moukou, krátce osmahneme, zalijeme pivem a povaříme. Omáčku procedíme na maso, ještě chvíli povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.