Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg kýty, 10 dkg slaniny,  máslo, 20 dkg kořenové zeleniny, 2 dl červeného vína, špetka tymiánu, citronová kůra, 2-4 vlašské ořechy (můžeme nahradit jinými ořechy),  bobkový list, sůl.

Maso protáhneme slaninou, potřeme rozsekanými ořechy, dáme do misky a zalijeme červeným vínem. Marinujeme v chladu 1 den. Druhý den maso vyjmeme, osolíme, dáme na pekáč a přidáme kořenovou zeleninu. Zvolna pečeme v troubě doměkka. Při pečení maso potíráme máslem a podléváme marinádou. Měkké maso vyjmeme, omáčku rozmixujeme. Maso v omáčce prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.