Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg kýty, 10 dkg slaniny,  máslo, 20 dkg kořenové zeleniny, 2 dl červeného vína, špetka tymiánu, citronová kůra, 2-4 vlašské ořechy (můžeme nahradit jinými ořechy),  bobkový list, sůl.

Maso protáhneme slaninou, potřeme rozsekanými ořechy, dáme do misky a zalijeme červeným vínem. Marinujeme v chladu 1 den. Druhý den maso vyjmeme, osolíme, dáme na pekáč a přidáme kořenovou zeleninu. Zvolna pečeme v troubě doměkka. Při pečení maso potíráme máslem a podléváme marinádou. Měkké maso vyjmeme, omáčku rozmixujeme. Maso v omáčce prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.