Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg kýty rozdělené na 2-3 části, sůl, pepř, 10 dkg slaniny, 2-4 sladkokyselé okurky, 10 dkg uzeného bůčku (není nutné), 1 větší cibule, 1 mrkev, jíška.

Maso osolíme a opepříme. Slaninu, potřebnou část kyselých okurek a uzené maso nakrájíme na klínky a maso jimi protáhneme. Na kastrole rozpustíme zbylou slaninu, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, lehce ji zasmahneme a maso na ní po všech stranách opečeme. Pak ho dusíme, podlité malým množstvím vody. Podušené maso dáme péci do trouby. Když je měkké, přidáme na jemné nudličky pokrájenou mrkev, chvíli ji ve šťávě podusíme a pak přidáme na nudličky rozkrájenou okurku. Okurku povaříme jen krátce a šťávu zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.