Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg kýty rozdělené na 2-3 části, sůl, pepř, 10 dkg slaniny, 2-4 sladkokyselé okurky, 10 dkg uzeného bůčku (není nutné), 1 větší cibule, 1 mrkev, jíška.

Maso osolíme a opepříme. Slaninu, potřebnou část kyselých okurek a uzené maso nakrájíme na klínky a maso jimi protáhneme. Na kastrole rozpustíme zbylou slaninu, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, lehce ji zasmahneme a maso na ní po všech stranách opečeme. Pak ho dusíme, podlité malým množstvím vody. Podušené maso dáme péci do trouby. Když je měkké, přidáme na jemné nudličky pokrájenou mrkev, chvíli ji ve šťávě podusíme a pak přidáme na nudličky rozkrájenou okurku. Okurku povaříme jen krátce a šťávu zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.