Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 špalíčky vykostěného šálu ze hřbetu po 15–20 dkg, 10 sušených švestek bez pecek, 4 lžíce švestkových povidel, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžička skořice a špetka drceného hřebíčku,4 lžíce sekaných vlašských nebo lískových oříšků, olivový olej, sůl.

Do šálu prořízneme kapsy. Švestky nakrájíme na tenké nudličky a smícháme je s povidly, olivovým olejem, kořením, oříšky a touto směsí naplníme kapsy. Svrchu maso potřeme olejem a necháme chvíli odležet. Maso pečeme v troubě na oleji za občasného podlévání do měkka. Maso můžeme také ogrilovat.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.