Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg krkovice nebo kýta z lončáka, 20 dkg šunky, 20 dkg anglické slaniny, 1-2 cibule, sůl, máslo (nebo sádlo), kečup, pepř, 1dl bílého vína.

Menší pekáček vymažeme máslem (nebo sádlem). Krkovici nařežeme na menší plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme vrstvu plátků krkovice a na ní navrstvíme na kolečka nakrájenou cibuli. Dále poklademe vrstvu plátků šunky s anglickou slaninou a potřeme lžící s kečupem. Vrstvy vršíme do vypotřebování surovin. Necháme uležet do druhého dne v lednici. Před pečením zalijeme 1 dl bílého vína. Pečeme v troubě za občasného podlévání vodou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.