Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg krkovice nebo kýta z lončáka, 20 dkg šunky, 20 dkg anglické slaniny, 1-2 cibule, sůl, máslo (nebo sádlo), kečup, pepř, 1dl bílého vína.

Menší pekáček vymažeme máslem (nebo sádlem). Krkovici nařežeme na menší plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáčku dáme vrstvu plátků krkovice a na ní navrstvíme na kolečka nakrájenou cibuli. Dále poklademe vrstvu plátků šunky s anglickou slaninou a potřeme lžící s kečupem. Vrstvy vršíme do vypotřebování surovin. Necháme uležet do druhého dne v lednici. Před pečením zalijeme 1 dl bílého vína. Pečeme v troubě za občasného podlévání vodou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.