Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg z kýty zvěřiny, 1 cibule, bobkový list,  jíška, olej, sůl.

Náplň: 10 dkg anglické slaniny, 15 dkg žampionů (nebo jiných hub), 1 okurka, 2 vejce, 1 lžíce másla, 1 cibule, pepř.

Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na ně plátek anglické slaniny. Na másle osmahneme jednu nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, podusíme, přidáme vejce, promícháme, osolíme, vmícháme nasekanou okurku. Touto směsí potřeme plátky masa. Poté je svineme, převážeme nití, posolíme a popepříme. Na rozpáleném oleji osmahneme druhou drobně nakrájenou cibuli a závitky ze všech stran opečeme. Závitky podlijeme vodou, přidáme bobkový list a pod pokličkou dusíme doměkka. zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.