Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg z kýty zvěřiny, 1 cibule, bobkový list,  jíška, olej, sůl.

Náplň: 10 dkg anglické slaniny, 15 dkg žampionů (nebo jiných hub), 1 okurka, 2 vejce, 1 lžíce másla, 1 cibule, pepř.

Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na ně plátek anglické slaniny. Na másle osmahneme jednu nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, podusíme, přidáme vejce, promícháme, osolíme, vmícháme nasekanou okurku. Touto směsí potřeme plátky masa. Poté je svineme, převážeme nití, posolíme a popepříme. Na rozpáleném oleji osmahneme druhou drobně nakrájenou cibuli a závitky ze všech stran opečeme. Závitky podlijeme vodou, přidáme bobkový list a pod pokličkou dusíme doměkka. zahustíme jíškou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.