Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.63 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg kýty z černé, 1 cibule, 1 střední mrkev, 2 řapíky řapíkatého celeru, olivový olej, snítka rozmarýnu, 3 dl červeného vína, 1 cibule, 1 stroužky česneku, 1 feferonka, 15 dkg loupaných rajčat nebo rajčatové pyré, mletý pepř, sůl.

Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na malé kousky a orestujeme na oleji, odstavíme a do směsi vložíme očištěné maso, zalijeme vínem vložíme snítku rozmarýnu, přiklopíme a necháme 12 hodin marinovat. Po 12 hodinách orestujeme na oleji nakrájenou cibuli a feferonku, přidáme prolisovaná rajčata nebo pyré, zarestujeme, vlijeme k masu a přiklopené vložíme do trouby. Pečeme hodinu při 200 °C, poté odklopené při 170 °C do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.