Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 10 dkg mrkve, , 4 stroužky česneku, 5 malých cibulek, 8 dkg másla, 1 bobkový list, 6 kuliček pepře, 6 kuliček nového koření, sůl, 2 dl bílého vína, kousek tvrdého chleba.

Kýtu z mladší zvěřiny protáhneme střídavě klínky slaniny, čvrtičkami po délce půleného česneku, klínky mrkve a celeru a malými čtvrtkami cibulek. Zbytek zeleniny orestujeme a dáme na pekáč. Maso osolíme, dáme na pekáč, přidáme máslo, nakrájenou slaninu pečeme do měkka. Podléváme vývarem nebo Masoxem rozpuštěným ve vodě a bílým vínem. Šťávu dosolíme a zaprášíme strouhaným chlebem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.