Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 10 dkg slaniny, 10 dkg celeru, 10 dkg petržele, 10 dkg mrkve, , 4 stroužky česneku, 5 malých cibulek, 8 dkg másla, 1 bobkový list, 6 kuliček pepře, 6 kuliček nového koření, sůl, 2 dl bílého vína, kousek tvrdého chleba.

Kýtu z mladší zvěřiny protáhneme střídavě klínky slaniny, čvrtičkami po délce půleného česneku, klínky mrkve a celeru a malými čtvrtkami cibulek. Zbytek zeleniny orestujeme a dáme na pekáč. Maso osolíme, dáme na pekáč, přidáme máslo, nakrájenou slaninu pečeme do měkka. Podléváme vývarem nebo Masoxem rozpuštěným ve vodě a bílým vínem. Šťávu dosolíme a zaprášíme strouhaným chlebem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.