Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny, 0,5 kg uzených vepřových žeber, 10 dkg slaniny, 15 dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 1 velká cibule, 3 bobkové listy, 6 kuliček pepře, 4 kuličky nové koření, sůl, jíška, sádlo.

Zvěřinu odblaníme, osolíme a protáhneme slaninou. Na sádle orestujeme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Na pekáč dáme zeleninu, koření a maso na které položíme díly uzených vepřových žeber (žebra musí být navrchu). Podlijeme vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, vyndáme uzená žebra a dopečeme v otevřeném pekáči dočervena. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou se zeleninou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.