Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg krkovičky z černé, hladká mouka, kmín, sůl, voda nebo vývar z kostí (přibližně 1/2 litru).

Zvěřinu osolíme. Do pekáče vložíme maso, posypeme kmínem, opečeme v rozpálené troubě a podlijeme trochou vařící vody nebo vývaru. Při pečení maso mírně podléváme a poléváme výpekem. Když je maso na jedné straně dozlatova, tak ho obrátíme.  Upečené  maso vyndáme z pekáče, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme dohněda, zalijeme vývarem nebo vodou, dobře povaříme a scedíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.