Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg krkovičky z černé, hladká mouka, kmín, sůl, voda nebo vývar z kostí (přibližně 1/2 litru).

Zvěřinu osolíme. Do pekáče vložíme maso, posypeme kmínem, opečeme v rozpálené troubě a podlijeme trochou vařící vody nebo vývaru. Při pečení maso mírně podléváme a poléváme výpekem. Když je maso na jedné straně dozlatova, tak ho obrátíme.  Upečené  maso vyndáme z pekáče, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme dohněda, zalijeme vývarem nebo vodou, dobře povaříme a scedíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.