Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg kýty nebo plecka, 10 dkg slaniny, kousek másla, sůl, 2 středně velké cibule, 3 kostky, cukru, 4 hřebíčky, 8 kuliček pepře, lžička čerstvého zázvoru, 2 bobkové listy, citrónová kůra a šťáva, jíška.

Zvěřinu protáhneme slaninou, potřeme rozpuštěným máslem a necháme 2 dny uležet v lednici. Do kastrolu dáme na kostičky nakrájenou slaninu, necháme zesklovatět, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme hřebíček, zázvor, pepř, cukr a krátce podusíme. Na to vložíme osolené maso, přidáme bobkový list, kousek citrónové kůry, šťávu ze čtvrtky citrónu a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, vyndáme ho do tepla a šťávu zahustíme jíškou. Šťávu dochutíme. Maso nakrájíme na porce a vložíme zpět do omáčky, aby se do masa vsákla.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.