Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg  kýty z černé, olej, 1,5 dl tuzemského rumu, 10 dkg másla, 5 dkg  cukru, sůl, 10 kuliček černého pepře, 5 kuličky jalovce.

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Rozdrtíme pepř a jalovec spolu se solí a touto směsí posypeme plátky. Maso naskládáme do misky a zalijeme rumem. V chladu necháme marinovat do druhého dne. Druhý den jednotlivé porce vyjmeme z rumové marinády, obalíme je v cukru a na rozpálené pánvi po obou stranách opečeme dozlatova. Přilijeme rum a dusíme na mírném plameni, až se rum ze dvou třetin vyvaří. Potom přidáme máslo a necháme ho jen rozpustit.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.