Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg kýty z černé, 4 stroužky česneku, 10 dkg cibule, sůl, olej.

Na zálivku: 2 lžíce oleje, 1 lžíci ústřicové nebo sójové omáčky, 1 lžíci worcesteru, 2 lžíce kečupu, 1/2 lžičky cukru, mletá papriku, pepř.

Z kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme a potřeme česnekem utřeným s troškou soli. Pekáč vytřeme olejem, položíme do něj plátky, poklademe na kolečka nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.