Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky na řízky,  4 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, vejce, strouhanka,
2 větší cibule, 10 dkg anglické slaniny.

Plátky  naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Obalíme ve strouhance a v rozšlehaném osoleném vejci naředěném mlékem. Řízky osmažíme, vyndáme z pánve a naklademe do pekáče, který jsme trošku vymazali tukem a dno pokladli na půlměsíčky nakrájenou cibulí. Druhou nakrájenou cibuli na půlměsíčky dáme na řízky a přikryjeme plátky slaniny. Pečeme v troubě asi 30 minut.
Variace: maso na řízky marinujeme v marinádě na plátky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.