Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.83 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z mladé zvěřiny, 3 cibule, kelímek smetany na vaření, 20 dkg tvrdého sýra, 2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžičky soli, 4 plátky anglické slaniny, ústřicová (nebo sojová) omáčka.

Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na pánvi, dokud se od sebe kolečka neoddělí. Maso naklepeme, osolíme a obalíme ve směsi mletých paprik. Na vymazaný pekáč dáme cibuli a na ní poklademe plátky masa. Pečeme cca 30 minut, mírně podléváme.Mezi tím si připravíme směs: Nastrouháme sýr na jemno a přidáme smetanu, podle chuti přidáme ústřicovou (nebo sojovou) omáčku. Vznikne hustější hmota. Směs naneseme na každý plátek masa, a navrch položíme plátek anglické slaniny a ještě 10 minut zapečeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.