Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg  krkovičky nebo kýty z černé (sele, lončák), 3 lžíce oleje nebo jiný tuk, mletý pepř, 4 prolisované stroužky česneku, 1 lžíce ústřicové nebo sójové omáčky,  1 lžíce kečupu, 2 lžičky mleté papriky, trocha cukru, 2 větší cibule.

Plátky masa tence naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a vložíme do pekáče vytřeného tukem. Na maso dáme zbývající rozmíchané ingredience a poklademe plátky cibule. Podlijeme trochou vody nebo vývarem z kostky a pomalu dusíme v troubě při 200 °C. V průběhu dušení podléváme. Dusíme cca 1 hodinu, podle tloušťky masa.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.