Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg  kýty ze selete, 4 dl černého silnějšího tmavého piva, sůl, pepř, steakové koření, stroužek česneku, olej.

Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme česnekem, okořeníme, potřeme olejem a zalijeme v misce pivem. Plátky v marinádě necháme v chladu odležet, nejlépe do druhého dne. Plátky vyndáme z marinády, osolíme, zprudka opečeme na pánvi a vložíme na pekáč. Plátky podlijeme zbylou marinádou a pečeme do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.