Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z černé, 3 lžíce oleje, 8 dkg sádla, 10 dkg slaniny, 2 velké cibule, lžička papriky, 2 lžíce rajského protlaku, 5 dkg hříbků naložených v octě, 1/4 1 smetany, 1-2 lžíce mouky, sůl, pepř.

Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme a zprudka opečeme na oleji. Na jiný pekáč dáme na sádlo zrůžovět jemně pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, papriku, do toho vložíme plátky, podlijeme vodou, přidáme rajský protlak a udusíme do měkka. Měkkou zvěřinu vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou zakvedlanou s moukou a povaříme. Nakonec přidáme sekané hříbky naložené v octě. Zvěřinu vložíme zpět do omáčky a podáváme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.