Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg zvěřiny, 1 cibule, 5 dkg slaniny, 1 lžička citrónové šťávy, 1 lžička krystalového cukru, 1,5 dl červeného vína, 10-15 dkg čerstvých hub nebo přiměřené množství mražených hub, 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce hladké mouky, 5 kuliček nové koření, tuk, sůl.

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a na pánvi pánvi opečeme. Maso vyjmeme a do výpeku dáme rozškvařit kostičky slaniny, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Do pekáče přendáme obsah pánve,  rajčatový protlak, citrónovou šťávu, na malé plátky nakrájené houby, nové koření, víno, cukr, sůl, trochu vody.  Přikryté dusíme asi 10 minut. Potom do této omáčky vložíme maso, přikryjeme a dodusíme do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.