Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.17 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

6 žebírek z mladého kusu černé, 1 velká cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky pepře, sůl, vývar, kousek sádla, 20-30 dkg uzeného bůčku.

Žebírka lehce naklepeme, osolíme, dáme na pekáč se sádlem a nasekanou cibulí, přidáme koření, posypeme na kostičky nakrájeného uzeného bůčku, podlijeme a zvolna pečeme do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.