Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.17 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

6 žebírek z mladého kusu černé, 1 velká cibule, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 4 kuličky pepře, sůl, vývar, kousek sádla, 20-30 dkg uzeného bůčku.

Žebírka lehce naklepeme, osolíme, dáme na pekáč se sádlem a nasekanou cibulí, přidáme koření, posypeme na kostičky nakrájeného uzeného bůčku, podlijeme a zvolna pečeme do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.