Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty, 1 cibule, 10 dkg slaniny,  mletý pepř, sůl, 3 lžíce hladké mouky, 5 středně velkých nakládaných okurek, olej.

Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme (můžeme i v mikrovlnné troubě). Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Vše přendáme do kastrolu. Na pánvi na rozpáleném oleji opečeme naklepané, osolené a opepřené plátky. Opečené plátky přendáme do kastrolu se slaninou a cibulí.Dusíme pod pokličkou doměkka. Potom maso vyndáme. Šťávu zahustíme moukou, přidáme na nudličky nakrájené okurky a chvíli povaříme. Plátky vložíme zpět do omáčky a vše prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.