Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 4 rajčata, 4 zelené papriky, 3 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, olej, sůl, grilovací koření, ústřicová omáčka, chilli omáčka.

Z masa nakrájíme plátky, lehce naklepeme osolíme, okořeníme grilovacím kořením nebo kořením „Medová žebírka“, lehce potřeme ústřicovou omáčkou, opatrně chilli omáčkou, zakapeme olejem a necháme asi 2 hodiny odležet. Cibuli, rajčata, papriky nakrájíme na kolečka, česnek na kousky. Polovinu zeleniny dáme na dno, na ní poklademe maso a zasypeme zbylou zeleninou. Trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Až je maso měkké odstraníme pokličku, aby se odpařila přebytečná voda. Zahustíme jíškou nebo solamylem rozmíchaným ve vodě.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.