1-1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 4 rajčata, 4 zelené papriky, 3 středně velké cibule, 2 stroužky česneku, olej, sůl, grilovací koření, ústřicová omáčka, chilli omáčka.
Z masa nakrájíme plátky, lehce naklepeme osolíme, okořeníme grilovacím kořením nebo kořením „Medová žebírka“, lehce potřeme ústřicovou omáčkou, opatrně chilli omáčkou, zakapeme olejem a necháme asi 2 hodiny odležet. Cibuli, rajčata, papriky nakrájíme na kolečka, česnek na kousky. Polovinu zeleniny dáme na dno, na ní poklademe maso a zasypeme zbylou zeleninou. Trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Až je maso měkké odstraníme pokličku, aby se odpařila přebytečná voda. Zahustíme jíškou nebo solamylem rozmíchaným ve vodě.