Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, olej, 10dkg slaniny, 2 cibule, lžička papriky, 2 lžíce rajského protlaku, 1/4 l smetany, 1-2 lžíce jíšky, sůl, pepř.

Z masa nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, zprudka opečeme na oleji a vyjmeme do tepla. Na pánvi osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, papriku, do toho vložíme plátky, podlijeme vodou, přidáme rajský protlak podusíme. Měkkou zvěřinu vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou zahustíme jíškou a povaříme. Zvěřinu vložíme zpět do omáčky a podáváme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.