Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg plátků z mladé zvěřiny, 10 dkg šunky, 7dkg tvrdého sýra, 10 dkg anglické slaniny, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, strouhanka, máslo, olej, pepř, sůl.

Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem a opepříme. Rozložíme na plech lehce potřený olejem. Na každý plátek dáme nakrájenou cibuli, plátek šunky, plátek slaniny. Posypeme nastrouhaným sýrem a vše zasypeme strouhankou. Pokapeme rozpuštěným máslem, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě asi hodinu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.