Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

50-75 dkg plátků z mladé zvěřiny, 10 dkg šunky, 7dkg tvrdého sýra, 10 dkg anglické slaniny, 1 větší cibule, 4 stroužky česneku, strouhanka, máslo, olej, pepř, sůl.

Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme rozmačkaným česnekem a opepříme. Rozložíme na plech lehce potřený olejem. Na každý plátek dáme nakrájenou cibuli, plátek šunky, plátek slaniny. Posypeme nastrouhaným sýrem a vše zasypeme strouhankou. Pokapeme rozpuštěným máslem, podlijeme trochou vody a pečeme v troubě asi hodinu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.