Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty černé (srnčí, jelení,daňčí), 2-3 středně velké cibule, 15 dkg anglické slaniny, olej, sůl.

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Nakrájíme cibuli a slaninu na kostičky. Do kastrolu vložíme maso s cibulí a slaninou a lehounce zalijeme olejem a vše promícháme. Necháme nejlépe do druhého dne v lednici odležet. Druhý den dáme vše do pekáčku, podlijeme mírně vodou, můžeme ještě přidat trochu sádla nebo másla a pečeme v troubě při 220 st.C za občasného podlévání do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.