Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty černé (srnčí, jelení,daňčí), 2-3 středně velké cibule, 15 dkg anglické slaniny, olej, sůl.

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Nakrájíme cibuli a slaninu na kostičky. Do kastrolu vložíme maso s cibulí a slaninou a lehounce zalijeme olejem a vše promícháme. Necháme nejlépe do druhého dne v lednici odležet. Druhý den dáme vše do pekáčku, podlijeme mírně vodou, můžeme ještě přidat trochu sádla nebo másla a pečeme v troubě při 220 st.C za občasného podlévání do měkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.