Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky ze selete, polohrubá mouka, 4 plátky tvrdého sýra, 4 silnější plátky anglické slaniny, 2 větší jablka, sůl, pepř, olej.

Plátky naklepáme, osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Plátky obalíme v polohrubé mouce a zprudka opečte po obou stranách. Plátky opečeného masa rozložíme na pekáč a zalijeme vypečenou šťávou. Na každý plátek položíme silnější plátek anglické slaniny a plátek oloupaného jablka. Připravené maso mírně podlijeme vodou a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Před koncem pečení položíme na každý plátek plátkový sýr a necháme zapéct ještě 5 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.