Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky ze selete, polohrubá mouka, 4 plátky tvrdého sýra, 4 silnější plátky anglické slaniny, 2 větší jablka, sůl, pepř, olej.

Plátky naklepáme, osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Plátky obalíme v polohrubé mouce a zprudka opečte po obou stranách. Plátky opečeného masa rozložíme na pekáč a zalijeme vypečenou šťávou. Na každý plátek položíme silnější plátek anglické slaniny a plátek oloupaného jablka. Připravené maso mírně podlijeme vodou a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Před koncem pečení položíme na každý plátek plátkový sýr a necháme zapéct ještě 5 minut.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.