Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg mladé zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 5 dkg strouhaného uzeného sýra, 4 bílky, 1 lžíce Solamylu, strouhanka, hořčice, sůl.

Nakrájené plátky naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a necháme chvíli odležet. Plátky obalíme ve směsi sýra smíchaného se strouhankou. Bílky ušleháme a promícháme se Solamylem. Řízky namáčíme do sněhového těstíčka a ihned smažíme v rozpáleném tuku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.