Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z mladé zvěřiny, koňak nebo slivovice, ústřicová omáčka, mletý pepř, sůl.

Plátky (z kýty, hřbetu) lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Zakápneme citronovou šťávou, potřeme lžící ústřicové omáčky, zakápneme trochou koňaku nebo slivovice a necháme uležet do druhého dne. Plátky vyjmeme, osolíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ovesných vločkách. Smažíme v malém množství oleje z obou stran

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.