Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z mladé zvěřiny, koňak nebo slivovice, ústřicová omáčka, mletý pepř, sůl.

Plátky (z kýty, hřbetu) lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Zakápneme citronovou šťávou, potřeme lžící ústřicové omáčky, zakápneme trochou koňaku nebo slivovice a necháme uležet do druhého dne. Plátky vyjmeme, osolíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ovesných vločkách. Smažíme v malém množství oleje z obou stran

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.