Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny na řízky, 0,4 kg cibule, strouhanka, 2 vejce, 2 kelímky šlehačky, sterilizovaná kapie, sůl, pepř, olej.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme napřed ve strouhance, pak  v rozšlehaných a osolených vejcích a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Plech si lehce vymažeme, poklademe půlkou na kolečky nakrájené cibule. Na cibuli klademe osmahnuté řízky, zasypeme druhou půlkou cibule, přidáme sterilizovanou kapii, vše zalijeme šlehačkou a zapékáme v troubě 30 minut při 180°C.


 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.