Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg zvěřiny na řízky, 0,4 kg cibule, strouhanka, 2 vejce, 2 kelímky šlehačky, sterilizovaná kapie, sůl, pepř, olej.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme napřed ve strouhance, pak  v rozšlehaných a osolených vejcích a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Plech si lehce vymažeme, poklademe půlkou na kolečky nakrájené cibule. Na cibuli klademe osmahnuté řízky, zasypeme druhou půlkou cibule, přidáme sterilizovanou kapii, vše zalijeme šlehačkou a zapékáme v troubě 30 minut při 180°C.


 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.