Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.10 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z mladé zvěřiny, hořčice, 10 dkg uzeného sýra, mléko, vejce, strouhanka, mletý pepř, sůl.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v těstíčku z nastrouhaného uzeného sýra rozmíchaného s vejcem a trochou mléka. Obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.