Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.10 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z mladé zvěřiny, hořčice, 10 dkg uzeného sýra, mléko, vejce, strouhanka, mletý pepř, sůl.

Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v těstíčku z nastrouhaného uzeného sýra rozmíchaného s vejcem a trochou mléka. Obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.