Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.25 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Z divokého prasete můžeme škvařit sádlo obdobně jako u domácího. Nejvhodnější jsou zasádlené kusy černé ulovené na podzim. Škvarky z divokého prasete jsou vynikající. Pozor ale na staré kusy černé a řijné kňoury. Tam nejprve na malém množství otestujeme, zdali bude sádlo jedlé. Pokud chceme především kvalitní sádlo, škvaříme zvlášť sádlo bez příměsí masa a krve. Na škvarky je zase lepší použít syrové sádlo s kousky masa. Méně hodnotné je sádlo z břišní dutiny (tzv. mikr). Škvaříme ho odděleně. Škvarky můžeme uchovat klasicky ve sklenicí. Doporučuji škvarky uložit do mikrotenového sáčku a nechat zmrazit. Po vyjmutí z mrazáku jsou jako čerstvé. Škvarky můžeme použít dle uvedených receptů, nebo je přidat do mletých mas. Škvarky s kousky masa jsou vynikající jíst samotné.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.