Z divokého prasete můžeme škvařit sádlo obdobně jako u domácího. Nejvhodnější jsou zasádlené kusy černé ulovené na podzim. Škvarky z divokého prasete jsou vynikající. Pozor ale na staré kusy černé a řijné kňoury. Tam nejprve na malém množství otestujeme, zdali bude sádlo jedlé. Pokud chceme především kvalitní sádlo, škvaříme zvlášť sádlo bez příměsí masa a krve. Na škvarky je zase lepší použít syrové sádlo s kousky masa. Méně hodnotné je sádlo z břišní dutiny (tzv. mikr). Škvaříme ho odděleně. Škvarky můžeme uchovat klasicky ve sklenicí. Doporučuji škvarky uložit do mikrotenového sáčku a nechat zmrazit. Po vyjmutí z mrazáku jsou jako čerstvé. Škvarky můžeme použít dle uvedených receptů, nebo je přidat do mletých mas. Škvarky s kousky masa jsou vynikající jíst samotné.