Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.36 (7 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1,5 kg cuket bez jader, 1 kg bílých paprik, 50 dkg cibule, 2 lžíce cukru, 2 dkg soli, 2,5 dl oleje, 6 lžic sojové omáčky, 6 lžic worcestrové omáčky, 90 dkg sladkého kečupu, 90 dkg ostrého kečupu.

Cuketu, papriky a cibuli nakrájíme na drobnější kousky, přidáme ostatní ingredience a za stálého míchání povaříme dvacet minut. Horké plníme do sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme deset až patnáct minut při 80 stupních C.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.