Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 lžíce malinové marmelády, 2 lžíce rybízové marmelády, 1 lžíce plnotučné hořčice, 3 jalovčiny, 1 dl červeného vína, citronová kůra  (podle chuti), sůl.

Rybízovou a malinovou marmeládu, hořčici, trochu nastrouhané citronové kůry, jemně natlučený jalovec a sůl smícháme dohromady. Přidáme červené víno aby s toho byla hustě tekoucí omáčka. Chutná nejlépe za studena.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.