Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

8 dkg slaniny, 5 dkg cibule, 3 dkg hl. mouky, asi ½ l vývaru, sůl.

Slaninu nakrájíme na drobné kousky a rozpustíme. Škvarečky vyndáme a odložíme. Do zbylého tuku přidáme pokrájenou cibuli, osmahneme a připravíme si růžovou cibulovou jíšku. Zalijeme jí studenou vodou, našleháme a povaříme. Omáčku podle chuti osolíme a přidáme do ní škvarečky ze slaniny. Podáváme k vařenému masu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.